Szobafoglalás / ajánlatkérés
Victoria Garden Hotel és Étterem
Küldje el szobafoglalását vagy ajánlatkérését: adja meg érkezése és elutazása dátumát, a vendégek számát és kövesse a lépéséket!
Érkezés:
Elutazás:
2 felnőtt, 0 gyermek
Felnőttek:
Gyerekek:
Promóciós kód:
Bezár

Hasznos tudnivalók

Szállodánkkal kapcsolatos hasznos információk

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival, szobafoglalással és az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás):  • Check-in: 14:00
  • Check-out: 10:00
  • Early check-in: 12:00 (+4000 Ft/szoba)
  • Late check-out: 13:00 (+4000 Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA):Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 400,- Ft/ fő/ éjszaka.

Foglalás visszaigazolása:Foglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

Garancia:A szobafoglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - bankkártyaadatok megadását vagy előlegfizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Általános lemondási feltételek:Minden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 2. napon 16:00 óráig. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szobaár kerül felszámításra.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

Általános fizetési feltételek:A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, átutalással, illetőleg internetes oldalon keresztüli bankkártyás fizetéssel. Egyéb fizetési módok a helyszínen: Széchenyi Pihenőkártya, szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

Adók:A megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Ellátás:Büféreggeli: szállodánk éttermében bőséges büféreggelivel várjuk kedves vendégeinket.

Dohányzás:A szálloda minden szobája légkondicionált és nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolása:A szállodában házi kedvenceket korlátozott számban és feltételekkel, előzetes egyeztetést követően tudunk fogadni, melynek díja: 4.000 Ft / kisállat / éj (13 EUR). A kisállatok számára ellátást nem biztosítunk. Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szálloda étterme háziállatokkal nem látogatható.

Parkolás:Szállodánk szabadtéri parkolóval rendelkezik, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket. A parkoló használata szállóvendégeink részére díjmentes.

Internet:A szálloda egész területén korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.